Ga naar de inhoud

Wat is een gezonde relatie met eten
en hoe ontwikkel je die?

Gratis webinar

Je hebt er misschien al weleens over gehoord of gelezen: je relatie met eten verbeteren of een gezonde relatie met eten ontwikkelen.

Maar wat is dat dan, waaraan kun je een gezonde relatie met eten herkennen, wat kan het je opleveren en welke stappen kun je zetten om dat te bereiken?

Al deze vragen en meer beantwoord ik in het nieuwe, gratis webinar ‘Wat is een gezonde relatie met eten en hoe ontwikkel je die?’ En volg dit webinar vooral als je tegen de volgende zaken aanloopt.

Kijk je ook mee?

Na inschrijving ontvang je het webinar in je mailbox. Je kan hem dan bekijken wanneer het jou uitkomt! Vragen kun je me na afloop stellen per mail en dan beantwoord ik ze z.s.m. voor je. Zonder verdere verplichtingen.

Leuk als je ook kijkt! Meld je nu aan.

Door je aan te melden voor dit webinar ga je ermee akkoord dat je mailtjes van Eetgedragcoach Ilona Roepen ontvangt. Je kunt je hier elk moment weer voor afmelden.

“Stop jouw strijd met eten en ontwikkel een gezonde relatie met eten en jezelf”

Steeds meer mensen beseffen (gelukkig) dat diëten niet werken. En dat het veel belangrijker en raadzamer is om verder te kijken dan alleen naar wat je eet. En dat staat binnen het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten centraal.

Wat we zien is dat wie een gezonde relatie met eten en zichzelf heeft, veel van de problemen die ze ervaart ziet verdwijnen of afnemen. Denk aan:

  • Te veel eten, niet kunnen stoppen, ook als je al vol zit.
  • Het gevoel hebben te moeten eten, alsof het een verslaving is.
  • De balans en grip kwijt zijn.
  • Eten als je niet lekker in je vel zit, als iets niet goed gaat, om niet aan dingen te hoeven denken, om je niet zo te hoeven voelen.

Maar ook:

  • Steeds bezig zijn met wat je eet, hoeveel en wanneer. Met de calorieën, of je er niet van aankomt. Of je het wel goed doet.
  • Niet kunnen genieten van eten, vaak een schuldgevoel ervaren.
  • Elke keer maar weer lijnen en of een nieuw dieet proberen, zonder succes en waardoor je zelfvertrouwen ook steeds verder afbrokkelt.

Herken jij je in één of meerdere dingen?
Lukt het je niet om dit te veranderen en kost dat je veel energie?
En staat het in de weg om gelukkig te zijn, verder te kunnen met je leven, tevreden te zijn met jezelf en je lekker in je vel te voelen?

Dan is het gratis webinar ‘Wat is een gezonde relatie met eten en hoe ontwikkel je die?’ echt een aanrader. Meld je aan en je ontvangt hem binnen enkele minuten in je mailbox. En heb je na afloop nog vragen, zijn bepaalde dingen nog niet duidelijk, dan kun je me die gewoon stellen.

Kijk je ook mee?

Door je aan te melden voor dit webinar ga je ermee akkoord dat je mailtjes van Eetgedragcoach Ilona Roepen ontvangt. Je kunt je hier elk moment weer voor afmelden.

Wie ben ik?

Hé, mijn naam is Ilona Roepen, ook ik heb me in het verleden bezig gehouden met diëten. Omdat ik in mijn ogen niet voldeed aan het plaatje. Omdat ik niet tevreden was met mezelf en met hoe ik eruit zag. Ik vond mezelf niet de moeite waard. Maar als ik afgevallen zou zijn, dán zou ik gelukkig zijn, zou ik erbij horen en dan kwam alles goed.

Vele jaren later heb ik hierin het nodige geleerd en ondervonden.

Afvallen is niet heiligmakend, je gaat jezelf niet ineens zomaar geweldig vinden en er verandert ook niets in je eetgedrag, in waar je nu echt tegenaan loopt.

Daarnaast had het er bij mij ook toe geleid dat mijn relatie met eten alleen maar ingewikkelder was geworden. Ik was dan wel ‘slank’ maar had steeds de angst om weer aan te komen en de behoefte om mijn eten te controleren.

Al deze nieuwe kennis en ervaringen zorgde ervoor dat ik de aanpak in mijn praktijk ook wilde veranderen. Want ook daar zag ik dat diëten, afvalpoging na afvalpoging doen, heel veel vrouwen meer kwaad deed dan goed.

Tijd dus voor een nieuwe wind. Voor een nieuwe kijk. Die je helpt dat diëten voorgoed uit je leven te verbannen zodat jij écht kunt gaan leven, er rust komt. En dat is spannend, maar in de situatie blijven zitten waar je nu in zit is ook geen optie, toch?

Are you in?! Ben jij klaar om de regie terug te pakken op je eetgedrag EN je leven? Wil jij je weer goed voelen over jezelf en je lichaam en de strijdbijl met eten begraven? Ik help je daar graag bij!