Ga naar de inhoud

Startpakket

Geen gejojo meer maar een stabiel gewicht

Je weet dat diëten niet werken maar wat dan wel? In het startpakket ‘Afvallen zonder dieet – Werk aan een fijne relatie met eten en jezelf’ kom je erachter. Geen strenge regels meer of verboden producten, maar werken aan een goed basiseetpatroon voor altijd. Met daarnaast aandacht voor de werkelijke reden dat je steeds terugvalt en opnieuw aankomt. Iets waar in al die eerdere diëten geen aandacht voor was.

En daarom ga jij met dit startpakket direct stappen zetten! Krijg ontzettend veel nieuwe inzichten en waardevolle tips. Gebruik de code Ebook 5 en je betaalt geen €14,95 maar €9,95.

“Ik vind het startpakket zeer vernieuwend. Er wordt niet steeds gehamerd op wat je wel of niet mag eten maar meer waarom je eet. Na 20 jaar (ik ben 37 dus nog niet zo oud) ieder dieet te hebben gevolgd en er dus ook helemaal klaar mee te zijn is dit wel een fijne gedachte. Wat nieuw voor mij was is dat je echt met jezelf aan de slag moet en dat je moet na gaan denken over gewoontes. En dat je zegt dat niet iedereen dezelfde behoeftes heeft qua calorieën e.d. en dat het ook nog per dag kan schelen, dat vind ik ook wel verhelderend
Ik raad dit startpakket aan aan diegene die net zoals ik klaar zijn met diëten en na iedere afvalpoging weer kilo’s aankomt. En die geen zin of tijd hebben om uren te sporten. Want dan komt vaak dat stemmetje: je kan het toch niet, je houdt toch niet vol enzovoort”.

“Het is tijd voor verandering”

Herken je dit?

Je hebt misschien al wel 30 diëten geprobeerd en talloze afvalpogingen gedaan. Toch is het je niet gelukt om je streefgewicht te bereiken en vast te houden. Sterker nog, je bent wellicht zwaarder dan toen je begon met diëten. Moedeloos word je ervan.

Wat je moet eten weet je best maar dat ook doen, dat is een ander verhaal.

En dus is het tijd voor een andere aanpak. Een die zich niet meer alleen richt op WAT je eet maar vooral ook WAAROM. Een aanpak waarbij we jouw gewoontes en eetgedrag onder de loep nemen. Waarin je echte stappen zet en verandering door gaat maken. Waar jij de rest van je leven plezier van hebt.


Bereik én behoud je streefgewicht

Dit startpakket is interessant voor jou als:

Je klaar bent met het niet bij één koekje kunnen laten.
Je wilt kunnen stoppen met eten als je gewoon vol zit.
Je niet de hele dag door meer met eten bezig wilt zijn maar een fijne, relaxte relatie met eten wilt hebben.
Je zonder schuldgevoelens wilt kunnen genieten van “ongezond” eten.
Je goede informatie wilt en niet langer allerlei fabels aan wilt horen als koolhydraten zijn slecht (terwijl je zo van brood en pasta houdt) en van eten na 20 uur ‘s avonds word je dik (terwijl je dan zo’n honger hebt)
Je niet langer mee wilt gaan met dat stemmetje in je hoofd dat zegt ‘wat maakt het ook uit’.
Je het patroon van eetbuien en emotie-eten wilt doorbreken.
Je afscheid wilt nemen van de eindeloze strijd tegen de kilo’s.
En je weer blij wilt zijn met jezelf en je lichaam.