Ga naar de inhoud

Reviews

L.

Kom al een tijdje bij Ilona, en heb veel over mezelf en mijn denken geleerd.

Nu zo gelukkig en tevreden over mezelf. Mijn gezondheid is prima en ik zit goed in mijn vel. Voor mij is het niet zo belangrijk wat een ander van me vindt of over me denkt, maar hoe ik mezelf voel en wat ik wil is dat wel.

Voel me super goed en mijn relatie met eten is zoveel veranderd.

Wat eerst niet mocht of kon is nu gewoon mogelijk. Hierdoor zijn de eetbuien zoveel minder en zijn er veel minder verleidingen.

Bedankt Ilona dat je me geleerd hebt anders te denken en naar mezelf te kijken. Hoop dat je veel anderen hierbij mag helpen

Anoniem

Mijn doel van het traject was het plezier in eten terug te krijgen met een balans tussen gezond en genieten. Wat het mij tot nu toe heeft opgeleverd is dat ik geen dieet meer volg, ik alles mag eten en daardoor heb ik meer plezier in eten. Doordat ik geen eetregels meer volg heb ik zelf de touwtjes weer in handen en eet ik wat ik lekker vind en ben ik al een heel eind op weg naar de balans tussen gezond en genieten. Dit omdat ook de onderliggende redenen zijn aangepakt waarom ik meer eet of snoep/snack etc.

Eye-openers zijn dat er onderliggende redenen zijn waarom je meer/anders eet of snoep dan je zou willen. Je gaat aan de slag met je gedachtes en waar ze op gericht zijn. Dat zie je bij geen enkel dieet terugkomen.   

Deze aanpak zorgt er voor dat ik voor het eerst sinds jaren weer echt kan genieten van eten zonder me schuldig te voelen. Daarnaast denk ik bewust na over wat ik wanneer ga eten maar zonder beperkingen. Ik zit nu al beter in m’n vel dan voordat ik met het traject begon.

I.

Ik heb het traject als zeer positief ervaren!
Ilona laat je nadenken over je valkuilen en eetgewoontes. Daardoor is het een verandering in eetgedrag. Je leert bewust te kijken naar wat je eet. Ben heel blij met het resultaat!

G.

Reviews klanten Health Coach Ilona Sprundel en Lifestyle 13

Ilona is iemand die veel empathie toont. Ze heeft een persoonlijke benadering en snapt dat het leven meer is dan afvallen en met je gewicht bezig zijn. Eetgedragcoach Ilona Roepen is een topper en een echte aanrader!

Anoniem

Ilona heeft me geholpen om mij bewuster te maken van waarom ik eet. Nu weet ik waarom ik iedere keer toch die koekjes pakte. Om me goed te voelen en vervolgens na 10 minuten weer slecht omdat ik die koekjes had gegeten. Ik ben me door het traject van Ilona bewust van mijn gedachten om te gaan eten en ook bewust geworden hoe ik met die gedachten om kan gaan.

Anoniem

De afgelopen weken veel over mezelf geleerd, dit door de persoonlijke aanpak van Ilona.

Ze neemt de tijd voor je en begrijpt wat er speelt. Hierdoor goede tips en handvatten gekregen. Belangrijke veranderingen doorgevoerd en dieetregels van tafel geveegd.
Ik zit beter in mijn vel en door mijn manier van leven voel ik me veel relaxter.

Ilona bedankt voor je goede begeleiding en support.
Raad iedereen aan om eens bij haar langs te gaan, om voorgoed de dieetregels overboord te gooien.

Voor mij is de weegschaal een stuk minder belangrijk geworden, zeker omdat ik me stukken beter voel dan een aantal maanden geleden. Nogmaals bedankt Ilona.

Anoniem

Na zoveel pogingen om af te vallen kwam ik daarna iedere keer weer aan. Het welbekende jojo effect. Via via kwam ik bij Ilona terecht. Er ging een wereld voor mij open. We weten allemaal wat we zouden moeten eten maar weten we ook wat er in ons hoofd zit qua gedachtes en patronen die we kunnen doorbreken om een blijvende verandering te bereiken? Van het gevoel levenslang te hebben ga ik stapje voor stapje naar een normaal leven waarbij ik mijn ideale eetpatroon kan volgen zonder me schuldig te voelen!

K.

Reviews klanten Health Coach Ilona Sprundel en Lifestyle 13

Ilona neemt de tijd en luistert naar je.
Haar programma is niet standaard maar afgestemd op jou persoonlijk. Ze kijkt verder dan alleen het eten. Zodat je echt patronen kan doorbreken. Voor mij kwam ze op het juiste moment in mijn leven. Ik voel me weer goed, energiek, zit goed in mij vel. We gaan nog even door maar ben nu al supertevreden.

L.

Ik heb geleerd om betere keuzes te maken en voedzame maaltijden te nemen. Hierdoor minder hongergevoel, wat voor mij “snaaien” echt al heeft doen verdwijnen.

Fijn om ook samen te kijken naar hoe te eten tijdens de nachtdienst, hier heb ik echt wat bij geleerd.

C.

Reviews klanten Health Coach Ilona Sprundel

Het traject was perfect voor mij en ik heb de begeleiding als erg fijn ervaren. Met alle vragen kon ik bij Ilona terecht en alles kon besproken worden. De huiswerkopdrachten zorgden ervoor dat je bewust bezig bent met wat je aan het doen bent. Ik zou Ilona aanbevelen. Het is in mijn ogen ook fijn dat ze ervaringsdeskundige is op dit gebied.

C.

De begeleiding door Ilona heeft me zoveel gebracht.
Ze doet dit op een hele open, vriendelijke en vakkundige manier. Ik gun iedereen dit mooie bewustwordingsproces van harte!

Anoniem

Eerst twijfelde ik om met Ilona aan de slag te gaan. Eerst nog een ander dieet geprobeerd, tevergeefs, jojo effect. Ik was ten einde raad.

En daar kwam Ilona weer voorbij op Facebook. Haar benaderd en dit was mijn beste beslissing ooit! Geen dieet meer maar patronen doorbreken! Ik kan weer genieten van al dat lekkers, en ik hoef niet meer zó streng voor mezelf te zijn!

Ilona luistert naar wat je nodig hebt, geeft goede adviezen, neemt de tijd voor je.

Echt zeker de moeite waard!

Anoniem

Ik vond het heel leuk en leerzaam om het traject bij Ilona te volgen. Ze kijk echt waar iemand behoefte aan heeft en heeft me zeker uit mijn oude patroon gehaald. De snaaimomenten zijn verdwenen. Ik ervaar veel meer rust rondom eten.

Neem contact op voor een gratis kennismaking of klik hier voor meer info over het traject.