Ga naar de inhoud

Gratis e-book: Nooit meer op dieet

Ontvang het VERNIEUWDE gratis e-book ‘Nooit meer op dieet – Werk aan een gezonde relatie met eten en jezelf’

Ben jij je hele leven lang al bezig met afvallen en je gewicht? Heb je zo’n beetje alle diëten geprobeerd maar ben je nog geen stap verder? Sterker nog is je relatie met eten en jezelf hierdoor alleen maar ingewikkelder en verre van ontspannen geworden?

Dan is dit gratis startershandboekje echt wat voor jou.

Jij wilt weer de regie op je eet- en snoepgedrag. Balans.
Niet langer de hele dag door bezig zijn met of wat en hoeveel je eet wel goed is, of je er niet van aankomt.
En je eindelijk weer goed voelen over jezelf.

En met ‘Nooit meer op dieet’ bedoel ik ook echt nooit meer op dieet. Want diëten doen meer kwaad dan goed. Daar ga je in het e-book ook achterkomen.

In dit e-book laat ik je zien hoe het anders kan. Hoe jij weer een fijne, gezonde relatie met eten kan ontwikkelen. Waardoor je wel aan die blijvende verandering werkt. En niet allerminst, de relatie met jezelf. Want hebben diëten je niet steeds het gevoel gegeven dat je faalt of zwak bent?

Download hem hier gratis!


Wat staat erin?

8 redenen waarom het tot nu toe niet gelukt is om tot een blijvende verandering in je eetgedrag te komen.
En 11 gouden tips die je gaan helpen dat nu wel te doen. Om een gezonde relatie met eten en jezelf te ontwikkelen. Want dat is wat je nodig hebt, niet een nieuw dieet. Inclusief opdrachten die je helpen het in de praktijk te brengen.

Zodat jij:

*Voortaan bepaalt wat je eet en hoeveel en niet dat stemmetje in je hoofd.
*Zodat je niet langer de hele dag door met eten bezig bent, er veel meer rust ontstaat en jouw relatie met eten stukken relaxter wordt.
*Zodat jij weer kunt genieten zonder schuldgevoel.
*Je niet langer het idee hebt dat je het ‘fout’ hebt gedaan of je dag verpest is, dat je opnieuw moet beginnen.
*Zodat eet- en snaaibuien, en emotie-eten grotendeels tot het verleden gaan behoren.
*En jij jezelf weer de moeite waard gaat vinden en gesterkt wordt in je zelfvertrouwen.

Lees er alles over in mijn gratis startershandboekje! Met 11 gouden tips die je meteen toe kunt passen.


Dit e-book is geschreven door

Dit e-book is geschreven door Ilona Roepen. Sinds augustus 2020 heb ik mijn eigen praktijk in Sprundel als eetgedragcoach (en online). Jij, jouw eetgedrag en het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten én jezelf staat in mijn aanpak centraal.

Ik heb zelf ook de nodige ervaring met diëten. Ik was niet blij met mezelf, vergeleek me steeds met anderen en vond mezelf niet de moeite waard. Dus ging ik op dieet. Maar pas toen ik aan de slag ging met de relatie met mezelf kwam daar verandering in.

Het afvallen zorgde daarnaast voor een verstoorde relatie met eten wat inhield dat ik me bijvoorbeeld altijd schuldig voelde na een etentje of het eten van iets “ongezonds” en dat ik bang was om aan te komen. Ik ontzegde mezelf ook veel op eetgebied. Maar daar heb ik nu gelukkig de nodige stappen in gemaakt en ik leer nog iedere dag bij. Ik zit weer lekker in m’n vel en mag er zijn!

Daarnaast ben ik ook professional en heb ik me gespecialiseerd in de psychologie van eetgedrag en in intuitiëf eten. Ik ben aangesloten bij de werkgroep van voedingspsycholoog Diana van Dijken en daarnaast heb ik een ACT-opleiding afgerond. Dit komt allemaal samen in mijn 1 op 1 traject en dit gratis e-book.

Ik wens je veel leesplezier! En heb je een vraag, stuur me vooral een mailtje.

Nooit meer op dieet - werk aan een gezonde relatie met eten en jezelf